Emisiunea "De 3 x femeie" a devenit un fel de salon de serbat zile de nastere. Ultima sarbatorita a fost manelista Carmen Serban, care mai face si nazuri: "N-am avut de gind sa-mi mediatizez prea mult ziua de nastere, am venit doar la tine, Mihaela!". Vezi Doamne, n-a luat-o de dimineata, pe la toate posturile care oricum difuzeaza manele-n draci, s-a rezervat pentru Aca-saaa! Aici, ea a recomandat tuturor "aspirina saracului". Nu, nu revista lu’ Dinescu, ci pastila aia de la… "marmacie". Gazda emisiunii si-a dat ochii peste cap, ca, dupa "visinele" din seara precedenta, medicamentul venea ca turnat!

Invitat la "Tuca Show", Cristian Tudor Popescu a facut din nou o demonstratie elocventa a exprimarii deloc monotone. Frazele apretate si docte le-a impanat cu expresii colocviale: "Principala cauza a decredibilizarii si fragilitatii acestui guvern o constituie repetarea cu obstinatie a cuvintelor 'alegeri anticipate>>". Dupa care a completat: "Ii percepe lumea ca pa aia care o sa stea cit cioara-n par…" Sau: "E un nonsens impecabil. Chiar o idiotie". Nu mai comentez "pa"-urile si "sa sa"-urile si "din"-urile care l-au facut celebru.

Oricit de mari si tari se dau baietii din trupa Flamingo, oricit de macho isi doresc sa para atunci cind isi extrag, vertiginos, tricourile de pe abdomenele cu patratele, e clar ca mai iau si cite o scatoalca din cind in cind. In finalul emisiunii "De 3 x femeie", la care Flamingo Boys sint invitati permanenti, Mihaela Tatu, intr-un puseu de marinimie, a zis: "Io imi cer mii de scuze daca m-am mai burzuluit, asa, la voi…" Iar Oana Roman, care venise atirnata la bratul iubitului, Cornel Pasat, ca sa povesteasca in ce fel a reusit ea sa produca soul de martisor al trupei Flamingo, a simtit nevoia sa se confeseze la rindu-i: "Si io, aseara, eram stresata si am urlat la niste baieti, dar azi mi-am cerut scuze". Sarmanii stripari, ce de ocari pe capul lor. Si, pina la urma, te mai uiti si cine racneste la tine...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.