Noroc ca m-am uitat, in acest weekend, un pic, la emisiunea "Essentze" de pe B1 TV, altfel n-as fi aflat o chestie foarte importanta: "Anul acesta nu se mai poarta suvite, se port zonele colorate". Cred ca am prins ideea: se coloreaza in culori mai vesele, poate chiar fosforescente, zonele din partea aceea a capului in care se afla si centrul vorbirii. Ca sa se stie exact unde iau nastere anumite prostii.
Tot in weekend, si tot la "Essentze", au fost prezenti si baietii de la trupa Flamingo Boys, in frunte cu liderul lor, Cornel Pasat. Pentru necunoscatori, Cornel Pasat e stripper si mai e si autorul unei apoftegme pe care am citit-o eu intr-o revista si n-o voi uita niciodata: "Dragostea este mai profunda decit sexul, care nu este atit de profund". De ce venisera baietii mai sus-mentionati, in frunte cu liderul mai sus- mentionat, in emisiunea mai sus-mentionata?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.