Peste tot in tara, "Saptamina indragostitilor" a fost serbata in fel si chip, amfitrionii party-urilor incercind sa-si adjudece prezenta unor vedete cu cit mai mare priza la public.
Si de aceasta data insa, marea lovitura par sa o fi dat cei de la River Plaza Mall din Rimnicu Vilcea, care au reusit sa-i aduca, in exclusivitate, pe baietii de la "Simplu". Iar Piticu`, C.R.B.L., Francezu`, Omul Negru si, bineinteles, Smiley au strins la concertul sustinut in impresionanta cladire a River Plaza Mall, devenit practic simbolul orasului Rimnicu Vilcea, nu mai putin de 12.000 de persoane. Ramasi pentru citeva clipe fara grai de acest aflux de spectatori, nemaiintilnit la un concert al unei trupe romanesti, cei de la "Simplu" s-au dezlantuit apoi, cintind impreuna cu cele 6.000 de perechi de indragostiti hit-urile "O secunda", "Jumatatea ta" si, cum altfel, "Oficial imi merge bine". Ceea ce s-a potrivit la tanc sutelor de vilceni care au cistigat numai premii "de firma", date de River Plaza pentru cele mai incendiare declaratii de dragoste. "Asediul" s-a terminat cu bine, dar numai dupa ce "Simplu" s-a conformat cu sfintenie bis-urilor cerute cu insistenta de multime.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.