Inspirate, probabil, de reunirea altor trupe celebre, dar de baieti, precum Boyzone ori Take That, faimoasele „Spice Girls“ si-au anuntat si ele intentia de a reveni pe scena impreuna!
La sase ani dupa despartirea oficiala, componentele celei mai de succes formatii feminine din toate timpurile pregatesc un super-concert la Londra, in Hydepark, dar si un turneu prin Marea Britanie. Potrivit ziarului "Bild", toate fetele "spice" - Victoria Beckham (32 de ani, "Posh"), Geri Halliwell (34 de ani, "Ginger"), Emma Bunton (31 de ani, "Baby Spice"), Melanie Chisholm (33 de ani, "Sporty Spice") si Melanie Brown (31 de ani, "Scary Spice")- si-au dat acordul pentru acest comeback de rasunet, desi, in octombrie anul trecut, la lansarea cartii sale, Victoria respingea categoric ipoteza refacerii grupului, sustinand ca ea insasi nu se mai vede topaind pe scena, cand are acasa trei copii.

Si totusi, imposibilul devine posibil, fetele fiind mobilizate (oficial) de scopuri caritabile: prima lor reaparitie impreuna ar urma sa fie in beneficiul campaniei solistului U2 Bono, de ajutorare a victimelor SIDA. Gurile rele spun insa ca nu numai filantropia le-ar fi pus in miscare pe "Spice Girls", ci si dorinta unui profit urias in timp scurt. Astfel, daca incasarile concertului vor fi donate, nu acelasi lucru se va intampla cu drepturile de televizare. Or, fetele au pretins cate 3,75 milioane de euro de caciula!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.