Adina Postelnicu, cea care este considerata lider al trupei Heaven, implineste astazi 27 de ani. Aniversarea o prinde intr-o stare de spirit excelenta, desi anul trecut a avut parte de un divort si de diferite speculatii pe seama vietii sale private.

Recent, Adina si-a comandat un Audi Q7, visiniu, de 80.000 de euro, viseaza sa realizeze o linie vestimentara pentru papusi, fiind fascinata si la aceasta varsta de povesti si este una dintre putinele femei care stiu sa fie fericite dupa ce au pus punct unui mariaj. E drept, succesul in cariera a contat mult…

Ai avut un an 2006 zbuciumat in viata personala, dar bun din punct de vedere profesional. Am dreptate?

Da, ai dreptate. Din punct de vedere personal, 2006 a fost anul in care am restabilit adevarul si mi-am recapatat demnitatea de femeie. Din punct de vedere profesional, a fost extrem de solicitant, dar cu rezultate foarte bune.

Ce stare sufleteasca ai acum, de ziua ta? Ai fobia trecerii timpului?

M-ai prins! Anul asta ma simt implinita. De obicei, de ziua mea am un soi de iritare... tocmai pentru ca mi-e frica de batranete, dar nu de ea ca atare, ci de neputinta varstei. Sunt o persoana foarte activa si mi-e teama de propriile limite, date de invelisul biologic. Dar anul asta sunt fericita. si am si motiv: sunt alaturi de familie si de prieteni.

Se spune ca ai o pasiune pentru bijuterii. De unde ti se trage? Care sunt bijuteriile care te atrag cel mai mult... coliere, inele, cercei?

Da, este real, am mostenit, cred, pasiunea pentru bijuterii de la mama. Cand am implinit 10 ani, mi-a daruit un set de bijuterii, inel-medalion-cercei, cu rubine. in timp, mi-am strans o colectie impresionanta de seturi, in majoritate cu diamante si safire. Vezi pe ce mi se duc banii?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.