Nicoleta Luciu se mentine inca in topul celor mai sexy femei din Romania. Pozitia sa insa ii este amenintata de faptul ca vedeta are ceva kilograme in plus fata de greutatea ideala. Cu toate acestea, actrita de telenovele pare sa nu faca nici un efort alimentar pentru a slabi.Chiar si asa, ea are inca succes, mai nou urmånd a juca si intr-un sitcom la Pro TV.

Nicoleta Luciu a ajuns fara voia sa subiectul unor barfe mai mult sau mai putin rautacioase. Colegii sai de pe platou povestesc ca vedeta profita de fiecare pauza pe care o are la filmari pentru a manca vreun produs de panificatie sau ceea ce-i pica in mana. Asa se explica probabil si faptul ca fosta Miss Romania, care inca mai incinge imaginatia barbatilor, prin calitatile fizice pe care le are, a ajuns sa detina ceva kilograme in plus, care se observa cu ochiul liber. Aceasta nu face decat sa-i dauneze, mai ales ca de ceva timp ea s-a lansat intr-o cariera muzicala solo, ceea ce presupune pe langa tinute sexy, cu vedere la buric, intalniri dese cu fanii sai care pot constata usor ca Nicoleta a facut "colacei". Surprinzator, artista spune ca nu uita niciodata care sunt trucurile pentru o silueta de invidiat si ca tine tot timpul cont de acestea: "Imi place sa arat bine si sa fiu in centrul atentiei. Am mare grija la alimentatie si fac sport pentru a ma mentine in forma".

Trupul ii va fi retusat din penel

Este un lucru cert faptul ca Nicoleta Luciu a avut mare succes cu pictorialele nud, patru la numar, pe care le-a realizat in revista Playboy. Vedeta care bate recordul in ceea ce priveste numarul aparitiilor nud recunoaste ca aceasta colaborare cu publicatia mai sus-mentionata a insemnat mult pentru ea in cariera. Constienta ca da bine in poze, artista nu exclude si ideea de a deveni model pentru pictorii de succes. Ea este chiar cea care se propune a fi muza pentru acestia. Ramane de vazut cand va aparea si un tablou cu Nicoleta nud, in toata splendoarea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.