Ce chestie, am impresia ca s-a reinventat trupa Talisman. Am vazut-o cintind pe finalul emisiunii "Dimineata cu Razvan si Dani" de la National TV. Nu stiu daca s-au impacat cei doi fosti componenti, am impresia ca l-am vazut doar pe unul dintre ei (cel blond), dar asta nu schimba cu nimic faptul ca Talisman a inviat. Si cind te gindesti ca noi, fanii, i-am dedicat atitea nopti de lacrimi (corul: "Nooopti de laaaaacriiimi"), incit macar pentru asta si ar fi meritat ca lucrurile sa ramina cum fusesera stabilite, iar Talisman - doar o amintire…

Meci, joi seara, pe PRO TV. Unul dintre comentatori observa ca, in nu stiu ce context, nu stiu ce echipa "a revenit cu picioarele pe pamint". Celalalt comentator precizeaza: "Pe pamintul real". Din pacate, primul n-a confirmat pina la sfirsitul transmisiei, iar situatia a ramas definitiv nelamurita. N-o sa aflam niciodata pe ce pamint au revenit cu picioarele jucatorii despre care se discuta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.