Operatiile de marire a sanilor ar putea fi vinovate de moartea fostei vedete "Playboy", Anna Nicole Smith, relateaza cotidianul german "Bild".

Se pare ca vedeta - despre care apropiatii spuneau ca in ultimul timp se simtea "foarte slabita si obosita" dupa implanturile mamare si procedurile de reparatie suferite - lua cel putin 10 pastile diferite pe zi, pentru a-si ameliora durerile postoperatorii.

Unii experti in medicina au declarat ca vedeta, supranumita "Regina Silicoanelor", recursese prea devreme la aceste operatii de infrumusetare, dupa nasterea fiicei Dannielynn, care acum are cinci luni.
Surse din anturajul vedetei au declarat ca Anna a suferit doua interventii chirurgicale dupa ce a nascut, una de marire si una de corectura a sanilor. De-a lungul vietii, actrita si-a modificat dimensiunile bustului de sapte ori.
"Sanii sunt ca si cauciucurile unei masini, din cand in cand trebuie modificati sau schimbati", declara vedeta intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani.

Anna Nicole Smith a fost gasita moarta, la jumatatea saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din Florida. Moartea sa a survenit la scurt timp dupa cea a fiului, Daniel Smith, care a incetat din viata la 10 septembrie 2006, in urma unei combinatii letale de metadona, Zoloft si Lexapro.

Curele de slabire i-ar fi putut grabi sfarsitul

O alta posibila cauza indirecta a decesului vedetei ar putea fi dietele repetate pe care Anna Nicole Smith le-a urmat in ultimii ani. Actrita a slabit si s-a ingrasat in repetate randuri.

La inceputul anului 2000, Anna cantarea 100 de kilograme. Apoi, in numai cateva luni, ea a slabit 25 de kilograme. La sfarsitul anului 2001, vedeta avea din nou aproape 100 de kilograme pentru ca, in 2004 sa scape de 40 de kilograme. Se pare ca Anna a ajuns la 58 de kilograme cu ajutorul unor medicamente de slabit, ea devenind imaginea firmei "TrimSpa", specializata pe astfel de tratamente. "Doar aceste diete nu ar fi putut-o ucide pe actrita. Insa, daca ele sunt insotite de consum de alcool, droguri sau medicamente, la un moment dat inima cedeaza", explica intr-un interviu medicul patolog american John Dellagloria.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.