Colectia de admiratori a vedetelor autohtone nu duce lipsa de personaje bizare, cu apucaturi pe masura. De departe insa, cea mai coplesitoare dovada de iubire din partea unui fan este cea primita de Issa, ex-Elegance. Blonda a primit intr-un plic cateva fire de par din zonele intime ale admiratorului ei.

Dupa ce a fost protagonista mai multor pictoriale fierbinti in reviste destinate barbatilor si nu numai, Issa a starnit adoratia unui segment consistent din publicul masculin.
O parte din fanii cantaretei se remarca insa printr-un comportament absolut socant.

Ca sa-si declare dragostea, unul dintre admiratorii blondei a recurs la un gest demn de filmele de groaza: i-a trimis acesteia in-tr-un plic mostre din parul lui pubian. Atasat, intr-un biletel, individul ii explica vedetei ca in acest mod el ii daruieste o parte din trupul lui. Asa cum era de asteptat, dedicatia a speriat-o ingrozitor pe cantareata, cu atat mai mult cu cat ea a mai trait experiente ciudate cu admiratori obsedati. Timp de cateva luni la rand, blonda de la "Hypnose" a fost hartuita de un personaj care ii trimitea SMS-uri obscene sau ii telefona, vorbindu-i foarte vulgar.

Foarte probabil acelasi individ a urmarit-o si i-a taiat cauciucurile de la masina, in timp ce ea se afla la studioul de inregistrari din Piata Lahovari din Capitala. Dupa ultimul incident, Issa s-a decis sa apeleze la ajutorul politiei, care a demarat o ancheta pentru a-l depista pe faptas.

Dorita de un politician

Speriata de faptul ca situatia ar fi putut degenera, cantareata a inceput sa iasa pe strada doar insotita si sa evite locurile prea putin circulate. Masurile de precautie nu au scutit-o insa total de neplaceri pe Issa, care, pe langa fanul obsedat, s-a confruntat si cu insistentele unui om politic. Vedeta a refuzat sa-i dezvaluie numele acestui admirator, motivand ca nu doreste sa-l puna intr-o lumina proasta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.