Mioara Roman, nevasta fostului premier, nu si-ar primi inapoi sotul

Plecarea de acasa a politicianului Petre Roman, asemenea unui licean care nu are chef de explicatii, a lasat pe multi cu gura cascata. La 12 zile de cand a aruncat, in graba, cateva haine in doua valize si a plecat fara nici un cuvant, sotia fostului premier spune ca nu l-ar mai primi inapoi.

Mioara Roman este convinsa ca sotul sau a plecat de acasa pentru o moldoveanca. "Petre nu a plecat ca sa traiasca singur, asa s-ar fi dus la manastire", i-a declarat sotia fostului premier lui Liviu Mihaiu, la Revista Presei de la Radio Guerrilla. Femeia spune ca este uimita nu atat de ce a facut sotul sau, cat mai ales de modul in care acesta a actionat. La doar cateva zile dupa ce s-au intors din vacanta in Sicilia, Petre Roman a renuntat la familie si a plecat fara sa spuna nimic. Nici sotiei, nici fetelor.
Mioara exclude ideea unei impacari si spune ca nu l-ar ierta pe cel cu care si-a impartit viata aproape 35 de ani. "Daca ar fi sa se intoarca ar trebui sa aiba si unde", a declarat sotia politicianului.

Privind in urma, Mioara recunoaste ca o femeie il cauta pe sotul sau la telefon, dar ca nu s-ar fi asteptat ca acesta sa renunte la viata de familie "foarte confortabila" pe care o aveau. "Era o moldoveanca", este de parere sotia parasita.

Mai mult, sotia lui Petre Roman spune ca gestul sotului a luat-o prin surprindere. "M-a socat maniera de a proceda a lui Petre (...) Un barbat duce lucrurile pana la capat si nu le lasa asa nerezolvate". Mama Oanei si a Catincai spune ca atitudinea tatalui nu are iertare nici din partea fetelor. Actiunea de divort este in plina desfasurare si a fost plasata avocatilor. Mioara Roman a mai declarat pentru Radio Guerrilla ca nu s-ar fi asteptat ca omul cu care a impartit aproape o viata de om "sa intre in categoria barbatilor care fac urat la andropauza."

Imparteau o casa si 2 caini

Au trecut vremurile cand sotii Roman formau un cuplu de invidiat. Ei locuiau impreuna in vila din strada Gogol din Capitala. Iubitori de animale, ei ingrijeau cu drag doi lupi. Acum, Mioara Roman se uita cu tristete la pantofii sotului ei. Acesta nu a apucat sa-si ia toate lucrurile, plecand doar cu doua valize. Petre Roman locuieste acum in apartamentul unui prieten, dar sotia lui nu stie mai multe detalii.

Catinca, fiica Mioarei Roman din prima casnicie, a dat startul in Romania la relatiile fiicelor de politicieni cu stripperi, indragostindu-se fulgerator de Petre Dumitrescu. Pe numele sau de scena Bebe, acesta a activat, vreme buna, in show-urile de striptease, alaturi de Cornel Pasat, viitorul iubit al Oanei Roman. Mioara si Petre si-au indemnat fiicele sa studieze in strainatate, la scoli inalte, de unde s-au intors cu un teanc de diplome, asa ca poate si-ar fi dorit pentru ele parteneri de viata cu un altfel de CV. Cu toate acestea, le-au lasat sa-si consume relatiile. Catinca a ramas insarcinata cu Bebe, dar cand acesta a prins un contract banos in Italia, dus a fost. Desi n-a revenit prea des in tara, dansatorul nu si-a uitat fetita, pe Calina, cei doi pastrand legatura telefonic. Micuta a fost dintotdeauna febletea lui Petre Roman, acesta daruindu-i, in urma cu trei ani, un bichon.

Oana Roman a avut o relatie de 7 ani cu Cornel Pasat

Cornel Pasat: "Sotii Roman erau un cuplu exemplar!"

In 2005, relatia mezinei familiei Roman, Oana, cu dansatorul Cornel Pasat avea sa se sfarseasca, dupa o poveste de dragoste de 7 ani. Pentru ca in acest rastimp pusesera pe picioare o firma de organizari de spectacole, cei doi au incercat macar sa continue afacerea. Fara succes insa, caci reprosurile ii urmareau chiar si la locul de munca.

Parintii Oanei nu au intervenit cand relatia ei cu Pasat s-a incheiat, asa ca ea le urmeaza exemplul: "Nu comentez, nu vreau sa ma bag. Este problema lor si, in astfel de cazuri, copiii nu trebuie sa intervina", spune Oana.

In paralel, Cornel Pasat a completat declaratia fostei iubite, cam in aceiasi termeni: "Nu trebuie sa-i influenteze nimeni. Oricum, mi-a parut rau sa aflu ca s-au despartit. Am fost de multe ori in casa lor, pentru mine au fost un exemplu. Am vorbit cu Oana, am incuraja-
t-o".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.