Cu ocazia zilei de 1 Martie, 30 de echipe de ziaristi din toate segmentele mass-media au inaugurat noua pista din incinta Plaza Romania cu prilejul Cupei Presei la Bowling. Competitia s-a desfasurat in trei runde cu echipe formate din cate patru membri, printre care s-au numarat si reprezentantii cotidianului "Realitatea romaneasca", care, dupa trei runde, s-au clasat meritoriu printre primele zece echipe.

Dar cum competitia a avut loc chiar de 1 Martie, participantele la concursul de bowling au fost cadorisite cu ghiocei si acadele, impartite de membrele trupei Laguna, Nicoleta Luciu si Anca Florea, imbracate foarte sumar.

Lagunarele au fost insa serios concurate in domeniul lungimii fustitelor de restructurata trupa Blondy, alcatuita din veterana Andreea Banica si inca doua dansatoare, care cel putin din punct de vedere muzical nu mai reprezinta o amenintare pentru iubita impresarului trupei, Lucian Mitrea. (Culmea ironiei, pe cele doua noi componente le cheama tot Cristina.) Spre deosebire insa de Nicoleta si de Anca, polivalenta Andreea (care saptamanal contraataca pe sticla alaturi de diversi folcloristi) nu a impartit nimic, ci a prestat muzical, majoritatea pieselor fiind cele din vechiul repertoriu. Singura noutate a reprezentat-o o piesa compusa de Laurentiu Duta, pe care Andreea a bisat-o nesolicitata, sub pretextul ca trebuie sa o promoveze.

Lucian Mitrea a supravegheat multumit prima aparitie in public a trupei Blondy in noua componenta, mai ales evolutia artistica a iubitei sale Andreea, care i-a cantat la masa unuia dintre clienti, caruia i-a daruit si un buchet de ghiocei. De partea muzicala s-au mai ocupat si baietii de la Akcent, cei de la 3rei Sud-Est si Delia, cu totii realizand un play-back meritoriu, ignorat de concurenti, concentrati mai mult asupra bilelor. Cei care au apreciat cel mai mult echipamentul sumar al interpretelor au fost fotbalistii de la Steaua, Oprita si Paraschiv, care au venit sa le dea clasa ziaristilor pe pista.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.