Cuplul Marin-Banica iese din ce in ce mai putin la evenimentele mondene din Capitala. Cei doi prefera, atunci cand nu sunt solicitati de meserie, sa se relaxeze in intimitate sau sa iasa in oras cu fiul lui Stefan.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. prefera sa-si petreaca putinul timp liber pe care il au in special alaturi de fiul lui Stefan. Cat despre week-end-ul ideal, acesta ar arata cam asa: "fie la casa de la munte, fie iesim din tara, fie ne revedem prietenii. Sau pur si simplu luam un film bun, stam in pat si ne simtim bine privindu-l", dupa cum au declarat in revista ProTV Magazin.

Tocmai pentru ca reprezinta cam cel mai vanat cuplu din show-biz-ul romanesc, cei doi se cam feresc sa mai apra la evenimentele mondene din Bucuresti. "Nu simt nevoia sa traiesc viata in doi in vazul tuturor. Intimitatea e alegerea noastra", a spus Andreea. Cu toate acestea, speculatiile pe seama lor nu contenesc sa apara. Totusi, desi s-au confruntat cu anumite probleme mai mult create de catre cei din jurul lor, cei doi au implinit recent un an de la casatorie si le merge foarte bine. Ei considera ca acest pas le-a schimbat viata in bine amandurora, iar maturitatea si sentimentul profund le-au consolidat casnicia. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit aceasta dragoste, dar si intelepciunea de a depasi judecata pripita si superficiala a celor care nu au crezut in noi.", a adaugat doamna Banica.

Cat despre schimbarea sa de look, trecand la o tunsoare cu parul mai scurt, Andreea a spus ca aceasta se datoreaza comoditatii si dorului de perioada cand prezenta stirile.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.