Delia Matache va fi gazda unui show atipic. Cantareata, insotita de gasca sa de prieteni, va petrece in cluburi si discoteci si va posta filmele, sub forma de episoade, pe site-ul unui amic.
Delia nu va mai rata de acum nici un "party"
Colaborarea a luat nastere de la o simpla discutie. Dornica sa revina la publicul adolescentin, cantareata, care nu mai pierde timpul in fata televizorului, a ajuns la concluzia ca prezenta sa pe Internet ar ajuta-o enorm. De mers la petreceri merge, iar camera de filmat ii este prietena buna. Asadar, de ce sa nu accepte provocarea? Pana in prezent, Delia a realizat deja patru filmulete.

Acestea vor fi postate pe Internet imediat ce vor fi puse la punct toate detaliile tehnice. In ceea ce priveste beneficiile materiale, artista nu se poata lauda cu vreun contract solid, ci mai mult cu o intelegere "serviciu contra serviciu". Publicitatea - promovarea unor cluburi si localuri - fiind scopul principal al emisiunii online, este posibil ca in viitor remuneratia sa fie pe masura asteptarilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.