«Gardianul» continua sa prezinte prestatia unor artisti de-ai nostri la diverse show-uri din cluburile de noapte, care au avut loc zilele trecute.
In seara de miercuri a saptamanii trecute, Loredana Groza a fost invitata speciala a Clubului Dumars. Este deja stiut ca respectiva locatie a devenit o destinatie de "pelerinaj" a cantaretilor autohtoni. Initiativa celor care organizeaza astfel de evenimente este una de salutat. Fie ca sunt invitate "nume grele" sau mai "usoare" din show-bizz-ul romanesc, fanii acestora au astfel ocazia de a se delecta in fiecare saptamana cu prestatia celor pe care ii idolatrizeaza.

Nu stim cat de multi fani veniti in mod special a avut Loredana in acea seara, dar "party-people"-ul prezent acolo in numar mare a gustat din plin show-ul oferit de cantareata. Excentrica ca de obicei, diva s-a prezentat ascunsa in spatele unor ochelari de soare cu linie futurista. Vestimentatia aleasa pentru scena a fost una in trend, adica cu expunere de forme la bust cat si la trenul inferior (o combinatie intre un top de culore neagra pus sub o bluza sclipitoare de culoare mov cu vedere la talie, respectiv, colanti negri si cizme inalte), artista profitand din plin de faptul ca se intretine si are ce arata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.