Un consultant si o scenarista ai serialului american "Totul despre sex" sustin ca stiu "Adevarul gol-golut despre cum gindesc barbatii". Greg Behrendt, care a fost consultant HBO timp de trei ani si actor in propriul show de comedie, spune ca un barbat vrea cu adevarat o femeie numai daca face tot posibilul sa fie a lui. Liz Tuccillo, scenarista, cea de-a doua voce a cartii, aduce contraargumente din experienta personala, dar sfirseste prin a-i da dreptate coautorului. Cartea lui Behrendt si Tuccillo, "Tu il vrei, el nu te vrea!", desemnata de "New York Times" best-seller-ul anului 2004 in SUA, a fost adusa in Romania de Editura Kondyli. "Evenimentul zilei" a inceput ieri sa publice, in serial, fragmente din best-seller-ul american.

"Cind un barbat te place, vrea sa te atinga. Fara exceptie"

Barbatii sint parsivi si uneori lasi, scrie Greg. Nu sint in stare sa spuna unei femei "adevarul in fata", asa ca umbla cu diverse scuze ca "speriati", "raniti", "obositi", cind de fapt incearca sa nu raneasca sentimentele unei femei de care nu sint atrasi.

Draga Greg,

Tipul asta mi-a fost iubit acum zece ani. M-am intilnit cu el din intimplare, pe strada, dupa ce nu-l mai vazusem de buni si am reinceput "oarecum" relatia, desi nu e prea clar ce se petrece intre noi. Nici nu ma saruta si nici nu se da la mine. Numai ca, Greg, mergem sa dansam salsa, o luam din bar in bar, stam in oras pina tirziu si vorbim, si dansam, si ridem, si flirtam. Imi tot spune cit de bine arat si cit de superincintat e ca ne vedem. Intr-o seara chiar mi-a zis ca ma iubeste si ca spera c-o sa fiu mereu prezenta in viata lui. Toti prietenii imi spun ca ii e doar teama sa nu fie din nou ranit si ca trebuie sa ma tin de relatia asta. E un tip tare de treaba. Nu-i asa ca ma vrea cu adevarat, dar ii e teama? Am dansat salsa, Greg, pina la patru dimineata, salsa. Da-mi un sfat, te rog.
Nicole

Ciao Salsa,

Eu sint barbat. Daca imi placi, te sarut. Dupa care ma gindesc cum arati cu si fara chilotei. Sint barbat. Asa functioneaza chestia. Fara "daca", fara "dar" si cu siguranta fara "poate". E speriat? Normal ca e speriat sa nu-ti raneasca sentimentele. De-aia n-a clarificat relatia. E posibil sa vrea sa cistige ceva timp in speranta ca va dobindi sentimente mai profunde pentru tine. Daca un tip iti spune ca te iubeste si ca spera sa nu rupeti niciodata legatura, mai bine ti-ar scrie ceva in caietul de amintiri. Te iubeste ca prietena. Daca ar fi indragostit de tine, nu s-ar putea abtine sa nu inceapa o legatura romantica, indiferent de temerile sau experientele personale. Eu zic sa mergi mai departe. Si-o sa intilnesti pe cineva care sa-ti merite mult mai mult afectiunea si miscarile sexy de salsa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.