Fosta componenta a trupei A.S.I.A. revine in atentia publicului cu un rol in serialul de comedie de la Pro TV, "Meseriasii". Voluptuoasa blonda care o va inlocui pe Andreea Banica in rolul coafezei Vicky a fost chemata la casting in timp ce se afla pe scaunul dentistului.
Pentru ca prima proba era chiar in ziua respectiva, cantareata nu a avut incotro si s-a prezentat cu un obraz partial amortit de la anestezia facuta doar cu cateva minute inainte de stomatolog. "Tocmai mi se facea anestezie si telefonul suna incontinuu. Erau regizorii de la "Meseriasii" care insistau sa vin la probe si a trebuit sa ma duc asa cum eram, a spus blonda, care dupa trei zile de asteptare a crezut ca nu a obtinut rolul. Cantareata a fost total surprinsa sa afle ca din 50 de candidate, ea a fost preferata pentru a interpreta personajul Vicky. Anca a considerat ca si imaginea ei a ajutat-o mult sa obtina acest rol, in special decolteul ei generos si culoarea parului. Vedeta a negat ca si-ar fi facut vreo operatie estetica pana acum.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.