Designerii americani se grabesc sa expuna deja noile tendinte ale urmatorului sezon rece. Culorile se diversifica, pantalonii raman stramti, iar rochiile au o lungime medie. In rest, numeroase noutati...
Saptamana modei la New York din iarna aceasta a dovedit ca cea mai buna inspiratie o constituie in continuare trecutul. Colectiile pentru toamna si iarna viitoare au mers mai putin pe elementul de socant si mai mult pe o linie feminina, usor vandabila. Negrul si griul, culorile care au dominat produsele din magazinele romanesti, ceva mai accesibile, au fost imbogatite cu tonuri maro, violet-pruna si albastru inchis. Oscar de la Renta este unul dintre designerii care raman fideli celor doua culori ce au dat tonul colectiilor ultimelor sezoane.

Hainele propuse de el in aceasta gama coloristica sunt lungi, deseori terminate cu gulere de blana naturala. Piesele cu volume supradimensionate care au facut furori in sezoanele precedente incep sa dispara treptat. Cel putin aceasta este parerea designerului Narciso Rodriguez, unul dintre cei mai populari creatori de moda americani. Silueta pe care designerul o propune si care a fost de ceva timp una retinuta, piesele urmarind linia corpului, este din nou printre cele mai recente tendinte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.