Ghinioanele s-au tinut lant de finalistii Eurovision

Pregatirile pentru finala Eurovision nu au fost lipsite de incidente. Saptamana trecuta, doi cameramani au cazut de pe scena in timpul prestatiilor lui Nico si Ionut Ungureanu de la "Provincialii". Daca unul a avut noroc, impactul fiindu-i amortizat de un coleg peste care s-a prabusit, celalalt a ajuns de urgenta la spital.

In urma cu cateva zile, in timpul celor 40 de minute de pregatiri la sediul TVR, Ionut Ungureanu si echipa tehnica au avut parte de un soc.

In timp ce filma, unul dintre operatori a cazut de pe scena si pret de cateva minute nu s-a mai putut misca. Situatia a creat o adevarata stare de panica. Revenindu-si cu greu din sperietura, cei prezenti au chemat o Ambulanta care l-a transportat pe cel accidentat de urgenta la spital.

Ionut Ungureanu de la "Provincialii" nu a fost insotit
de colegii de trupa

Cameramanul ghinionist a stat aproape o saptamana internat si s-a ales cu un picior rupt. Incidentul s-a intamplat din nou in timpul repetitiilor sustinute de Nico. De data aceasta, operatorul a avut mai mult noroc.
Caderea i-a fost amortizata de un coleg peste care s-a pravalit. Cu doua reclamatii "la purtator", organizatorii Eurovision au solicitat largirea suprafetei de desfasurare a scenei. Cand vine vorba despre noroc pe scena, artistii din finala poarta tot felul de obiecte primite de la persoane dragi lor.

Marcel Pavel are emotii "constructive" inainte sa intre pe scena. La repetitiile premergatoare finalei totul a fost in regula. "Nu fac tumbe, nu ma agit, fac decat vocalize. Sunt om serios, nu-mi permit sa ma joc cu lucrurile astea." Ca sa-i mareasca sansele de reusita, Marcel poarta la gat o cruciulita primita cadou de la sotia lui.

La randul lor, baietii de la "Desperado" si-au scos de la naftalina tot felul de bratari de piele, ceasuri si esarfe favorite. Desi talismanele le confera o oarecare siguranta, membrii trupei au mai descoperit o metoda pentru a scapa de emotiile competitiei. Una neconventionala. Ei au ras in hohote cand s-au privit in oglinda din cabina pusa la dispozitie de TVR. "Este acea oglinda antistres care deformeaza aspectul corpului, precum cele de la balci. Cand ne-am vazut toti in ce hal aratam, ne-am spart de ras," a povestit Sandy Deac.

In ceea ce-l priveste, Ionut Ungureanu isi gaseste echilibrul purtand la mana un sirag de matanii cumparate dintr-o manastire focsaneana.

Tibi Scobiola si cele trei superbe dansatoare ale sale
au avut de suferit de pe urma racelii.
Tibi s-a tratat cu un sirop special, iar fetele au fost nevoite
sa stea "in carantina"

Tibi se trateaza cu sirop de brad

Nici unul dintre finalisti nu a scapat de viroza care le-a dat batai de cap pe rand. Din cauza bolii, Tibi Scobiola a ratat doua zile de repetitii. Acum, a venit randul cantaretului sa se trateze. Pentru a fi sigur de rezultate, el a mers pana la Piatra Neamt, la o cunostinta care i-a preparat pe loc un sirop de brad. La randul lor, Nico si Marcel Pavel au laringita.

Nico este una dintre favoritele in cursa pentru Eurovision

Fiecare finalist in parte are superstitiile si tabieturile lui inainte de o competitie de o astfel de anvergura. Nico, insa, se limiteaza la credinta. Artista nu urca niciodata pe scena inainte de a-si spune rugaciunile si a se inchina. Desi cunoscutii ii spun ca vocea este singura pe care se poate baza, cantareata nu omite sa ceara ajutorul divin de fiecare data cand se afla in fata unei incercari.

Cu ocazia finalei care va incepe in seara aceasta la 20.10, telespectatorii TVR vor avea prilejul sa-i vada pe membrii trupei Sistem, in premiera, cu cel mai nou single, "Soare". In cursa pentru Helsinki vor intra cele opt piese initiale. Desi au asteptat un raspuns favorabil, contestatiile depuse de trupele Rednex & Ro-Mania si Simplu & Andra au fost respinse. In consecinta, compozitorul Marius Moga si-a retras si melodia "Crazy" interpretata de Morandi si Wassabi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.