Creatoarea de moda si pilotul pleaca azi in vacanta la Dubai

Romanita si Adrian Iovan si-au facut deja bagajele pentru vacanta de o saptamana din Dubai. Mostenitorul familiei, Albert Adrian, de patru luni, a fost consultat de medic inainte de plecarea spre Emirate.

Precauti, sotii Iovan au pus in genti tot ceea ce ar avea nevoie pentru "printisor", de la medicamente, pampersi si pana la borcanele cu mancare si lapte praf. "Ni s-a spus doar sa-l ferim de curent. Oricum, acum in Emirate sunt 28 de grade. E perfect pentru Albert", ne-a spus, ieri, Romanita.

In ultima perioada, s-a tot vehiculat ideea unei rupturi in casnicia celor doi. Faptul ca Albert e scos in parc numai de Adrian si ca Romanita sta mai tot timpul la serviciu au alimentat speculatiile create in jurul cuplului. Creatoarea de moda spune insa ca aceste lucruri sunt niste "facaturi". "E adevarat ca Albert merge la pranz, atunci cand e acasa, cu Adrian. Eu la acea ora sunt la serviciu. Asta nu inseamna ca imi neglijez baietelul sau ca avem probleme in casnicie. Sunt doar carcoteli", a precizat Romanita.

In timp ce Romanita isi vede mai departe de treburi, sotul ei, Adrian Iovan, prefera sa nu isi lase pe mana strainilor odrasla de patru luni si il plimba pe micutul Albert peste tot pe unde merge. L-am surprins, intr-una din zile, iesind pe poarta casei cu baietelul in brate. L-a asezat cu grija pe scaunul din fata al masinii, netinand cont de legea care interzice transportul minorilor pe scaunul din dreapta al soferului.

De cand s-a produs minunea in familia Iovan, si anume nasterea micutului Albert, pilotul este un tata extrem de grijuliu si a preluat o mare parte din treburile casei. De multe ori este zarit de vecini intorcandu-se de la piata cu plasele doldora de alimente. Datorita distantei scurte care desparte casa familiei Iovan de piata, Adrian face aprovizionarea de la magazinul NIC. De aceea, "bona de 100 de kilograme" prefera sa faca miscare si, tot de aceea, in loc sa se urce in Mercedes, acesta incaleca o bicicleta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.