Razboiul la nivelul declaratiilor s-a acutizat intre Claudiu Niculescu si fosta sa sotie, Lidia. Iritata de faptul ca fotbalistul l-a chemat pe actualul sau iubit in fata instantei, Lidia l-a acuzat pe atacantul dinamovist ca joaca murdar si a contraatacat. "Acum va spun si adevaratul motiv al divortului. L-am parasit din cauza Madalinei Manole si a Ancai Nesu, de la A.S.I.A., cu care a avut relatii extraconjugale", ne-a declarat Lidia Niculescu.

La termenul de ieri al procesului in care Lidia Niculescu cere majorarea pensiei alimentare iar Claudiu Niculescu vrea custodia copiilor, fotbalistul a cerut prin intermediul avocatului ca procesul sa se desfasoare cu usile inchise. Clau-gol si-a motivat cererea prin faptul ca vrea sa faca dezvaluiri incendiare la termenul urmator. Din acest motiv l-a chemat la bara si pe actualul iubit al fostei sale sotii, despre care dinamovistul crede ca face afaceri ilicite si nu poate fi un exemplu pentru Alex si Rebeca. Iritata de cererile fostului sot, Lidia a izbucnit cu furie.

"Nu poate spune absolut nimic despre mine. El este singurul vinovat de tot ce se intampla", spune Lidia Niculescu

"Diana Munteanu e vinovata acum"

"La divort am ajuns din cauza lui. Nu Diana Munteanu a fost de vina atunci. Ma insela cu Madalina Manole si Anca Nesu, una din fetele trupei A.S.I.A. Diana are un rol important acum. Ea e vinovata de faptul ca el nu vrea sa dea mai multi bani pentru cresterea copiilor. Doar trebuie sa-i cumpere ei genti si pantofi de zeci de mii de euro, nu?", ne-a declarat Lidia.

Iubitul Lidiei, acuzat de viol

Gabi Vasile, actualul iubit al Lidiei Niculescu, a contribuit din plin la divortul dintre fostul jucator al Universitatii Craiova, Claudiu Dragan, si sotia acestuia, Helga. La acel moment, Gabi Vasile si Raoul Popa, fratele Lidiei, au fost acuzati ca au violat-o pe Helga in timp ce fotbalistul era la Herculane, in cantonament cu echipa. "Nu a fost vorba atunci de nici un viol. Helga se indragostise nebuneste de fratele Lidiei. Prima data cred ca au facut dragoste dupa ce am iesit la un gratar. Apoi, refuzata de Raoul, Helga se consola cu mine. Si uite asa, o seara cu mine, una cu Raoul", ne-a povestit amuzat Gabi Vasile. Varianta fara viol a fost recunoscuta apoi de Helga.

Madalina Manole neaga

"Nu ii cunosc pe nici unul din ei si nu am ce sa comentez. Stiu ce inseamna sa divortezi pentru ca si eu am trecut prin asa ceva. Sunt doar niste speculatii care au aparut in urma cu ceva timp, cand numele meu a aparut pe o lista cu vedete feminine din showbiz care ar fi avut legaturi cu anumiti fotbalisti".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.