Dupa ce, in decembrie 2006, a pus pe manele imnul Europei si pe Andreea Esca sa fredoneze niste versuri golanesti si sa se arunce de pe blocuri, imbracata in papa, PRO TV-ul si-a conjurat din nou creativii de la departamentul Promo sa treaca la treaba, de data asta in onoarea Zilei Indragostitilor.
Rezultatul: scirbos de trivialul slogan "Baga-i o Valentina! PROpune-i-o!". Sigur, era loc si de mai rau. Nu-mi pot permite aici niste variatiuni cel putin la fel de vulgare, pe aceeasi tema, dar nu-mi fac nici o problema: o sa le auzim, de Valentine’s Day, in 2008, direct pe PRO TV. Pina atunci, o sa-mi permit sa spun altceva: Domnule, prin comparatie cu aceste trivialitati de toata jena, golanismele ieftine pe care le-am auzit, de-a lungul vremii, iesind din guritele celor de la Vacanta Mare incep sa mi se para scrise de Patapievici, in combinatie cu seful Protocolului Casei Regale a Romaniei. A, si supervizate de Biserica Ortodoxa Romana, evident!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.