Moga, Simplu si Andra inca mai spera ca cei de la TVR sa se razgandeasca si sa reprimeasca in concurs piesa "Dracula, My Love". Desi sunt constienti ca sansele nu sunt decat de 1% ca acest lucru sa se intample, ei nu si-au pierdut speranta si se pregatesc intens pentru finala de sambata seara.

Finala concursului Eurovision este intr-o nebuloasa totala. Ramane de vazut in urma tuturor acestor scandaluri, cine ne va reprezenta la Helsinki. Si, mai ales, cum anume o va face. Increzatoare in fortele proprii, "gasca" Simplu se pregateste de zor pentru o eventuuala prestatie de sambata seara, pe scena Eurovision-ului. "Noi suntem pregatiti oricand. Pot sa ne anunte ca participam in concurs chiar si cu o ora inainte. Ca noi sigur ne vom descurca", afirma Smiley miercuri seara, cand nu aveau niciun indiciu in ceea ce priveste solutionarea contestatiilor. Marcat de aceste evenimente si dorindu-si foarte mult sa reintre in concurs, acesta a adaugat: "Sa dea Dumnezeu sa ne vedem sambata seara la Eurovision".

Peste 12.000 de semnaturi pentru "Dracula, My Love" in concurs

Toti fanii melodiei "Dracula, My Love" au avut ocazia sa voteze reintrarea acestei piese in competitie. Astfel, peste 12.000 de fani, in 48 de ore, au pledat pentru aceasta situatie pe care ei o considera o nedreptate. De asemenea, toti cei care au votat prin telefon sau SMS in cadrul semfinalelor piesele care au fost eliminate sunt nemultumiti si doresc sa-si primeasca banii inapoi. Adica peste 6.000 de euro, care, conform lui Dan Manoliu, coordonatorul Eurovision-ului, vor fi folositi pentru acoperirea cheltuielilor de televoting. Si nicidecum nu vor fi returnati.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.