Reportaj despre Delta la TVR. Barci cu pescari. Intreaba reporterul: „Ati avut un an norocos?“ Raspund pescarii: „Anul a fost norocos, dar n-a prea fost peste!“
Slab. M-as fi asteptat la un raspuns mai complex: "Anul a fost norocos, peste n-a prea fost, prin urmare nici bani de mincare, curent electric, solutii contra tintarilor, caiete de scoala pentru copii, motiv pentru care ne-au parasit si nevestele. Au luat tot din casa si au fugit cu altii".

Nu ratati emisiunea "Povestiri adevarate" de simbata. Am vazut eu un promo si mi s-a parut foarte promitator subiectul: "Un barbat, care se afla in libertate, e acuzat ca a rapit mai multe fetite si le-a violat. Se pare ca si-a violat si propria fiica". Tot ce sper e ca emisiunea sa se ridice la nivelul asteptarii publicului, deci ca reporterii care au lucrat la ea sa-si fi facut treaba ca lumea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.