Actrita Charlize Theron a fost data in judecata de un producator de ceasuri de mana cu care aceasta a avut contract de exclusivitate, pentru ca a purtat un ceas apartinand unei alte companii, informeaza people.com.

Producatorul elvetian de ceasuri Raymond Weil a dat-o in judecata pe actrita pentru ca a fost vazuta purtand un ceas Dior.

Potrivit dosarului depus la tribunal, Theron, in varsta de 31 de ani, a primit "o suma substantiala" pentru a promova ceasurile Weil si a avut contract de exclusivitate cu firma elvetiana pe perioada octombrie 2005-decembrie 2006.

Actrita, care promoveaza si un parfum marca Dior, a fost fotografiata purtand un ceas din colectia Christian Dior la un eveniment de presa care a avut loc pe 14 martie 2006. La dosar este atasata si o fotografie de la acest eveniment.

Theron a purtat si un colier (Dior - n.r.) la un eveniment caritabil. "Reclamantii au crezut si au avut dreptul sa creada ca in urma contractului incheiat cu Theron aceasta nu va promova ceasurile sau bijuteriile" altei firme, se mai indica in dosar.

Theron nu este prima vedeta data in judecata pentru ca poarta obiecte apartinand unor alte firme decat cele cu care a incheiat contracte de publicitate. In aprilie 2006, Jessica Simpson a fost data in judecata de Tarrant Apparel Group pentru ca nu promova produsele companiei, desi se obligase prin contract sa o faca.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.