Cantareata a testat partiile din Romania
Din exces de zel, Miki s-a inscris weekend-ul trecut la un concurs de schi in Poiana Brasov. Abia intoarsa din concediul petrecut in Austria, cantareata s-a bazat pe calitatea partiilor si s-a aventurat pe un traseu periculos. Din nefericire, a derapat pe o portiune de gheata si a cazut. In momentul in care a trecut cu schiurile peste locul periculos, Miki si-a pierdut echilibrul, prinzandu-si unul dintre picioare sub ea.

Accidentul s-a soldat cu o entorsa destul de grava, care i-a cam dat batai de cap zilele trecute. Dupa cateva tentative de auto-medicatie, roscata se gandeste foarte serios sa mearga la o consultatie de specialitate. O astfel de problema i-ar putea da planurile peste cap, mai ales ca in perioada asta Miki are de sustinut o serie de concerte.
Incidentul s-a petrecut sambata trecuta, cand Miki si iubitul ei Razvan au acceptat invitatia de a participa la un concurs organizat de o companie de telefonie mobila. Printre vedetele prezente s-au numarat si cuplul Crina Matei - Marius Mihalache, trupa Hi-Q, George Vintila si Cosmin Selesi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.