Fostii colegi de la Vama Veche i-au intentat doua procese, cerandu-i artistului daune de 60.000 de euro
Dupa desfiintarea cu cantec a trupei "Vama Veche", intre fostii membri a izbucnit un nou scandal. Tudor Chirila si Eugen Caminschi, in prezent componentii formatiei "Vama", au fost chemati in instanta, lor fiindu-le intentate doua procese la Judecatoria sectorului 2. In primul, fostii colegi le cer daune morale de 60.000 de euro, intrucat au cantat melodiile fostei trupe in spectacolele avute, care le-ar fi adus, sustin reclamantii, "castiguri substantiale".

In cel de-al doilea dosar, partii parate i se solicita interdictia de a se mai folosi de piesele avute in repertoriu de "Vama Veche". Artistii care se constituie in parte "vatamata" au ajuns deja la tribunal, fostii lor colegi urmand a fi citati la termenul urmator. Ramane de vazut cine va avea castig de cauza. Cert este ca la Uniunea Compozitorilor muzica si versurile sunt semnate de toti fostii membri ai formatiei, conventia fiind ca drepturile de autor sa fie impartite egal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.