Dupa ce a asistat la un meci de fotbal intre femei musulmane, vedeta TV si-a trecut pe lista, la intoarcerea in tara, o noua preocupare

Vacanta romantica pe care a petrecut-o alaturi de sotul sau in Maldive pare sa o fi inspirat pe Mihaela Radulescu. Prezentatoarea "Duminicii in familie" si, in curånd, gazda unui talk-show la Antena 2 are planuri mari nu doar pentru viata de familie, ci si pentru proiectele sale regizorale. Desi Centrul National al Cinematografiei i-a respins scenariul cu care a participat in concurs, vedeta nu se lasa usor, ci are de gånd sa mai participe o data in competitie, fiind hotaråta sa-si implineasca visul. Påna atunci, Mihaela isi va pune amprenta de regizor asupra unor videoclipuri si se va apuca de treaba la noul Antena 2.

Mihaela a ales anul acesta Maldive ca destinatie de vacanta, de unde s-a intors cu idei si forte noi pentru 2007. Vedeta si-a satisfacut curiozitatile legate de bastinasii locului si, mai mult, a urmarit un meci de fotbal intre femei musulmane: "Ne-am petrecut vacanta, in doi, in Maldive, o tara formata din 220 de insulite, extrem de interesanta nu numai pentru turistii care vor o vacanta exotica, ci si pentru turistii curiosi, ca mine, care vor sa cunoasca viata localnicilor, modul lor de a gandi, de a evolua, istoria lor... Am vizitat cateva insulite in care traiau localnicii, am filmat si am facut poze la tot ce mi-a atras atentia. Cel mai insolit moment pe care l-am surprins intr-unul din sate a fost un meci de fotbal, dar nu cu echipe de barbati, ci de femei, culmea, musulmane!"

«Ne iubim mult»

Dupa o casnicie care dureaza de cativa ani, Mihaela se declara implinita impreuna cu sotul sau si spune ca rutina nu are ce cauta intr-o relatie dintre doi oameni care se iubesc: "Ne plac la nebunie vacantele in doi, ne place sa ne facem atat programe comune, cat si total separate, in functie de placerile fiecaruia. Nu simtim nici o diferenta din pricina trecerii anilor in relatia noastra, ba dimpotriva, ne cunoastem mai bine, ne completam mai bine, ne raportam mereu la familia noastra, la viitorul nostru... Ne iubim mult, ori din acest punct poti construi orice, oricati ani ar trece pe langa tine. Si la noi au trecut opt..."

A gasit actrita pentru Zaraza

Inspirata din vechea poveste de dragoste dintre tiganca Zaraza si Cristian Vasile, Mihaela isi doreste o reeditare a acesteia, dar isi va pune amprenta asupra proiectului printr-un happy-end, intrucat scenariul sau este de comedie romantica. Tanara regizoare a ales-o deja pe cea care va da viata personajului principal: "Am in cap o singura actrita pentru rolul Zarazei, dar nu o spun, pana nu incep filmarile. E singurul rol pentru care nu voi da probe, pentru ca am gasit deja persoana potrivita. Pentru celelalte roluri din film voi chema la casting toti actorii dispusi sa riste alaturi de mine, dar voi indrazni sa propun si cateva roluri unor actori consacrati la care m-am gandit cand am conturat anumite personaje ale scenariului meu". Mihaela va mai participa o data la concursul Centrului National al Cinematografiei, iar, daca nici de data asta nu va reusi, spune ca va acoperi partial costurile de productie din propriul buzunar: "Mi-am propus sa mai incerc o data sa conving comisia de la CNC ca e un scenariu bun, care poate genera un film de succes. Daca nici la urmatoarea sesiune de concurs nu voi reusi, voi porni in cautarea finantarii private. Sunt dispusa doar sa completez o eventuala finantare de la CNC, iar suma nu o pot anunta pana nu aflu cat voi putea primi de la ei.". In paralel, vedeta lucreaza la un alt scenariu, a carui "punere in scena" va fi finantata de sotul ei, Elan: "Sotul meu doreste sa finanteze o parte a unui alt proiect al meu, dar nu vreu sa vorbesc despre asta pana nu termin de scris si acest scenariu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.