Cel mai nou proiect de afaceri al lui Costi Ionita, respectiv deschiderea a doua televiziuni de muzica de petrecere a esuat.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis in sedinta de marti, sa respinga solicitarea de licente audiovizuale de radio si de televiziune a cantaretului Costi Ionita, pe motiv ca "nu exista niciun fel de cerere pe piata" pentru posturi de muzica sau dedicate traditiilor.

"E nevoie de un post TV de muzica care sa promoveze peste 85% din muzica romaneasca tanara", a replicat Costi Ionita, explicand ca in prezent, foarte multi artisti romani au clipuri foarte bune, realizate de regizori importanti, dar nu au unde sa le difuzeze.

Costi era foarte increzator in cele doua proiecte ale sale. "Voi difuza nonstop, incepand de luna viitoare, doar muzica romaneasca. "Party TV" se axeaza pe videoclipuri dance, pop, hip-hop si rock, iar "Chef TV" pe muzica de petrecere, inclusiv muzica populara", a spus compozitorul in urma cu o saptamana. De asemenea, el urma sa fie directorul muzical al celor doua posturi de televiziune, el urmand sa aleaga muzica impreuna cu o echipa de alti patru oameni. Afacerea l-a costat pe manelist aproximativ jumatate de milion de dolari. "Am investit foarte mult, in jur de 500.000 de euro, bani pe care i-am adunat impreuna cu prietenul meu. Nu am facut imprumut bancar, cum se zvoneste, pentru ca nu-mi place sa fiu dator", s-a laudat Costi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.