Anul 2007 va aduce schimbari majore in viata Andreei Marin Banica. Incepand din data de 21 februarie, ea va fi gazda unei noi emisiuni, intitulate "Sub alt chip".
Numele emisiunii i se potriveste de minune si prezentatoarei, avand in vedere ca ea insasi isi va schimba imaginea pentru acest nou proiect. Astfel, mai mult ca sigur ca va lasa deoparte tinutele somptuoase, usor nepotrivite, de la emisiunea "Surprize, surprize", in favoarea unor haine mai tineresti. insa "Zana" nu renunta nici la "Surprize... ", astfel ca saptamana de saptamana, vom avea parte de o dubla Andreea. Andreea Marin va continua si in acest an sa realizeze emisiunea care a consacrat-o, desi, pe viitor, ar vrea sa renunte la acest proiect, ea fiind de parere ca "nimeni nu e de neinlocuit".

Daca pe plan profesional, Andreei Marin Banica ii merge din plin, acelasi lucru se poate spune si despre viata personala a vedetei. Relatia cu sotul ei merge foarte bine, iar cei doi abia asteapta sa se mute in vila pe care si-o construiesc. Sunt chiar atat de nerabdatori, incat spera ca o data cu Sarbatorile Pascale, sa faca si petrecere de "casa noua". Mai mult decat atat, vedeta a declarat recent ca spera ca de cand se va muta in noua locuinta sa inceapa si o noua viata, referindu-se cel mai probabil, si la un al treilea membru in familia Banica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.