Cantareata prefera sa faca nunta in Romania si nu in SUA, asa cum era stabilit de catre nasii de cununie, Adriana si Silviu

Din cauza certurilor dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, nunta Madalinei Manole cu Mircea Petru a fost amanata cu cateva luni. Cantareata si omul de afaceri nu au mai vorbit despre pregatiri, dar asta nu inseamna ca solista si-ar fi gasit alti nasi. Ea le-a oferit celor doi porumbei ragazul de a-si savura dulcea impacare.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, cuplul care i-a surclasat la capitolul impacari si despartiri chiar si pe Elizabeth Taylor si Richard Burton, au o bila neagra la capitolul "stabilitate sentimentala". Acesta a fost si motivul invocat de Oana Zavoranu si Pepe, cand s-au hotarat sa-si caute alti nasi: "Au dreptate, ce exemplu sa le dam? Nu au mai vrut sa le fim parinti spirituali, dar nu-i condamnam. Asta nu inseamna ca le purtam pica, noua ne sunt foarte dragi, am ramas cu ei in relatii bune".

Se marita in primavara

Mai toleranti, Madalina si Mircea nu le-au aplicat aceeasi corectie: "Nu am mai discutat de ceva vreme cu Silviu Prigoana detaliile despre nunta mea. Dupa ce s-a impacat cu Adriana este cu siguranta foarte indragostit si trebuie sa-i acorde tot timpul din lume sotiei sale si sa treaca de la faza de indragostit la cea de sot. Astept un semn de la ei", a declarat artista. Prigoana a stiut sa profite de ragazul oferit de viitorii fini, rezolvandu-si cu brio problemele conjugale, asa ca acum e dispus sa se ocupe si de nunta Madalinei. Intre timp, solista a stabilit cu logodnicul ei, localul unde va avea loc petrecerea. Cei doi vor sa se casatoreasca in primavara in tara si nu in SUA, asa cum anuntasera initial.

Silviu Prigoana: Daca cei doi viitori insuratei ne mai vor, ii vom nasi cu drag. Zilele acestea ne vom intalni cu ei pentru a hotari cum si cand vom face nunta


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.