Un nou cuplu este pe cale de a-si pune pirostriile: desi initial au refuzat sa recunoasca, intre fostul manechin Melek Amet si ziaristul Doru Iuga de la OTV pare sa existe mai mult decat o colaborare profesionala.
Idila dintre ei a inceput ca in comediile romantice, in care personajele care nu se suporta initial ajung sa se indragosteasca: "L-am cunoscut in anul 2000, pe cand eu eram inca PR-ul casei de moda a lui Ingrid Vlasov. Eram la o prezentare de moda, foarte aranjata si dichisita. Tin minte ca purtam o rochie fucsia, accesorizata puternic. Doru nu era pe lista de invitati, dar a reusit sa intre, a trecut nonsalant pe langa mine si m-am enervat cumplit!

M-am gandit: «Ia uite, si bagaretul asta!». A reusit sa-i ia si un interviu lui Ingrid!". Cei doi s-au reintalnit apoi cand Doru a invitat-o pe frumoasa turcoaica la niste interviuri: "Atunci am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine, dar tot nu-mi placea de el". La scurt timp dupa aceea, Doru Iuga i-a propus lui Melek sa intre in televiziune: "El a fost cel care m-a atras spre acest domeniu, considerand ca as fi potrivita pentru emisiuni de genul celor pe care le facem acum impreuna". Cel care a facut primul pas catre o relatie pare sa fi fost Doru: "El s-a simtit de la bun inceput atras de mine si, pentru ca petrecem foarte mult timp impreuna la serviciu, a fost aproape inevitabil sa ajungem sa formam un cuplu". Melek se declara implinita alaturi de ziarist, in ciuda diferentei mari de varsta dintre ei: "Sunt niste ani buni care ne despart, dar acest amanunt nu ne sta in cale. Doru este un tip foarte sensibil si romantic, reuseste sa-mi descreteasca fruntea in zilele mai proaste si ma face fericita. Ne vom face viata frumoasa impreuna", a completat fostul manechin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.