Un judecator din Los Angeles a hotarat inchiderea temporara a site-ului parisexposed.com, care se ocupa de vanzarea unor produse personale ale vedetei, informeaza People.com.

Site-ul lansat la 23 ianuarie permitea vizitatorilor sa acceseze rapoarte bancare, jurnale personale si clipuri ale mostenitoarei lantului hotelier, toate pentru o taxa de 30,97 de dolari.

Howard Weitzman, avocatul lui Hilton, a spus ca acest site a incalcat dreptul la intimitate al clientei sale si drepturile de autor. Acesta a mai subliniat ca proprietarul site-ului, Bardia Persa, poate ataca decizia pana la 16 februarie. Daca nu o va face, ordinul dat pe o perioada limitata se poate transforma intr-unul definitiv.

Site-ul pretindea ca obiectele au fost scoase la licitatie dupa ce Hilton nu a platit chiria la un depozit din Los Angeles. Saptamana trecuta, Paris a deschis o actiune in instanta in legatura cu site-ul, argumentand ca obiectele licitate fusesera depozitate acolo in urma cu doi ani, dupa ce ea si sora ei s-au mutat din casa in urma unei spargeri. Avocatii lui Hilton sustin ca doua persoane din Culver City, California, au platit pentru obiectele respective 2.775 de dolari si apoi le-au vandut lui Persa pentru 10 milioane de dolari.Bardia Persa nu a comentat aceste acuzatii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.