Sosita in Romania pentru a onora o serie de invitatii la cateva emisiuni TV si pentru a participa la mai multe filmari si sedinte foto, Ramona Badescu a apelat la regizorul Petre Nastase pentru a filma videclip-ul piesei “De dragoste”, pe versuri si muzica de Ovidiu Komornyik.

O productie care a depasit bugetul initial de 15.000 de euro. Piesa are doua variante, una in limba romana si una in italiana, asa incat vedeta, regizorul, compozitorul si echipa de filmare au venit pregatiti pentru mai multe ore de filmare. Si totusi, nimeni nu si-ar fi inchipuit ca vor munci non stop timp o zi si o noapte.

Filmarile au avut loc joia trecuta la conacul Caciulati (Balotesti), echipa tehnica sosind inca de la ora 7 dimineata, cu doua ore inainte de Ramona, care ne-a marturistit: "Aveam mari emotii, dar nu din cauza filmarii propriu-zise, ci a echipei coordonate de Petre Nastase pe care eu nu o cunosteam. Intotdeauna, inainte de o filmare, ma obisnuiesc mai intai cu echipa si ea cu mine, apoi ne apucam de treaba. Aici insa ritmul este altul!".

Din fericire, temerile Ramonei aveau sa se risipeasca, caci echipa a lucrat excelent, filmarile incheindu-se insa abia a doua zi, in jurul orei 5 dimineata. Recomandata de prietena sa Sanda Ladosi, hair-stilist-ul Geta Voinea a facut minuni cu look-ul Ramonei, make-up-ul fiind realizat de Maria Pauna. Ca un veritabil profesionist al show-biz-ului, Ramona nu s-a aratat nicio clipa obosita, plictisita si stresata, spre uimirea intregii echipe coordonata de regizorul Petre Nastase. Pentru ca fitele de vedeta sunt de regula produse "Made in Romania"…
Olteanca a trebuit sa filmeze in fum, sa faca fata efectelor speciale (s-au folosit efecte purtand marca Hollywood), frigului din conacul neincalzit, schimbului de tinute vestimentare (multe dintre ele semnate de Catalin Boteazatu) si refacerii coafurii si a machiajului.

De altfel, Catalin Botezatu si Ovidiu Komornyik au stat alaturi de echipa pana noaptea tarziu si s-au convis ca acest videoclip va fi cu adevarat un succes. Scenariul semnat de Petre Nastase, care trebuia adaptat perfect textului si muzicii piesei "De dragoste", prevedea si prezenta unui barbat. Frumos si bine facut. Pentru acest rol, Catalin Botezatu l-a propus pe fostul canoist Petre Condrat, acum model si imagine a colectiei sale de lenjerie intima.

Fost iubit al triplei campioane olimpice Viorica Susanu, Petre s-a nascut in 1981 la Carcaliu, o localitate aflata pe malul Dunarii. A inceput sa vasleasca in 1995 la CSM Danubiu -Tulcea, a fost legitimat apoi la C.S.S. Steaua Bucuresti si a practicat canoe pana la sfarsitul anului 2005, fiind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport - Bucuresti (2004). Pentru un tanar de numai 25 de ani, fostul elev al lui Ivan Patzaichin are un palmares impresionant: triplu campion mondial la juniori, campion european (seniori, 2000), medaliat cu bronz la campionatele europene (seniori, 2002), campion mondial (seniori, 2003), campion european si vicecampion mondial (seniori, 2004), vicecampion mondial si medalie de bronz la campionatele europene (seniori, 2005). A decis sa se retraga din activitatea competitionala si sa se dedice carierei de fotomodel, pentru ca in sport crede ca a dat totul. A calatorit mult, iar timp de un an a fost in SUA, unde l-a impresionat stilul de viata, cultul si respectul pentru munca al americanilor. Ii place sa citeasca, mai ales carti despre sport si nutritie, asculta muzica si este un fan al trupelor rusesti.

Ramona si echipa de filmare alcatuita din 20 de oameni au fost foarte incantati de prestatia lui Petre, care a debutat astfel intr-un videoclip. Dupa ce s-a asigurat ca filmarea a fost o reusita, Ramona a plecat in aceeasi zi spre Roma, unde a asteptat-o nerabdator logodnicul sau, Ricardo Picionetti. Craioveanca va reveni la Bucuresti la jumatatea lunii martie, cu ocazia unor actiuni caritabile in care este implicata, desi videoclipul va fi lansat la sfarsitul acestei luni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.