Considerata a fi clientul ideal, judecand dupa lungul sir de divorturi prin care a trecut, Adriana Bahmuteanu a fost, aseara, invitata de onoare a unei prezentari de rochii de mireasa.
Vedeta tv s-a aflat pe podium in calitate de manechin al Casei de moda "Anastasia Mode", unde a defilat, ca o profesionista, sub privi-rile a zeci de potentiali cumparatori de tinute de ocazie cu totul speciale. "Prietena mea si totodata patroana casei de moda, Diana Herea, m-a rugat sa particip la acest eveniment. Mai in gluma, mai in serios, ea considera ca sunt imaginea perfecta pentru a promova pe piata rochiile ei de mireasa aduse din Italia pentru ca am ajuns de multe ori in fata ofiterului de stare civila", ne-a spus amuzata "mireasa" Adriana Bahmuteanu.
Prezentarea la care vedeta a participat ca manechin s-a desfasurat cu ocazia Targului "Expo Marriage" de la Palatul Parlamentului, din Capitala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.