Sotia lui Columbeanu ne-a marturisit ca il va parasi pe omul de afaceri cnd acesta o va dezamagi!

Monica Columbeanu ne-a marturisit ca-si va parasi sotul daca acesta o va dezamagi si ca va pleca de la resedinta de la Snagov doar cu fetita sa: "Chiar daca-l iubesc, ma despart de el. Nu mi-e teama, iau in calcul ca se poate termina oricand. Nu as primi nimic. As pleca doar cu fetita mea". Pe de alta parte, secretarul de stat Bogdan Panait, seful ANDPC, a spus ca sotii Columbeanu ar putea fi dati in judecata de catre institutia pe care o conduce pentru ca abuzeaza de fetita prin mediatizarea excesiva pe toate canalele TV, mai ales in emisiunea de pe B1TV: "Este un abuz asupra copilului. Si, intr-un anumit context, nu i se respecta dreptul la intimitate, iar peste ani, acest lucru o va afecta. Am putea sa-i dam in judecata. Dar nu o vom face. Este, in primul rand, problema CNA-ului, in cazul de fata, care nu s-a sesizat". "Ne amuza ce auzim", au ripostat Columbenii.

Desi nu-i lipseste nimic, e deja, la 20 de ani, mama unei fetite frumoase si sanatoase si sotia unuia dintre cei mai bogati romani, Monica Columbeanu e dispusa sa-si schimbe oricand destinul. Ea ne-a marturisit ca-si va parasi sotul daca acesta o va dezamagi si ca va pleca de la resedinta de la Snagov doar cu fetita sa, fara sa pretinda nimic altceva. Declaratia-soc pe care a facut-o pentru «Gardianul» intareste, pana la proba contrarie, faptul ca aceasta nu este interesata de miliardele sotului sau. Cat despre sesizarea venita din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, cum ca Irinel si Monica isi exploateaza fetita prin faptul ca micuta sta tot timpul in lumina camerelor de luat vederi, cei doi soti au declarat: "Acest lucru nu face decat sa ne amuze".

Monica Columbeanu a destainuit ca nu se teme nicidecum de faptul ca ar putea ca in viitor sa se intoarca de unde a plecat. Ea nu-si face planuri privind o relatie pana la "adanci batranete" cu sotul sau. "Daca Iri ma va dezamagi, chiar daca-l iubesc, ma despart de el. Am cu ce sa-mi cresc copilul. Nu o sa-mi para rau pentru aceasta perioada. O sa ma gandesc ca am avut parte de o viata frumoasa, ca nu am ce regreta. Ma bucur ca momentan totul este OK. Nu ne dorim acum sa ne despartim, dar nu poti sti niciodata. Nu mi-e teama de acest lucru, iau in calcul ca se poate termina oricand". Monica a adaugat ca nu va avea nici o pretentie de la sotul sau daca se va ajunge la divort: "Nu as lua nimic. As pleca doar cu fetita mea". Mai mult, sotia lui Irinel spune ca de fiecare data cand se va intampla sa ramana insarcinata va pastra copilul: "Nu ma voi opune niciodata naturii. Daca o sa se intample, voi fi mama si la 40 de ani. Important este sa ai cu ce sa cresti copilul. Eu voi avea sprijin si daca ma despart de Irinel".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.