Criticat de seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului ca isi mediatizeaza in exces fiica, miliardarul a ramas impasibil, considerand ca reactia directorului Bogdan Panait nu are un suport real.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost total surprins de acuzatiile aduse de seful ANPDC, Bogdan Panait, preferand sa nu le acorde prea multa importanta. "Nici nu stiu ce sa spun. Irina se simte foarte bine, e ok, deci in sensul asta nu e nici un fel de problema. O fi altceva. Poate domnul Panait apara drepturilecopilului meu si incearca sa cenzureze alte drepturi, ale presei sau publicului", a spus miliardarul, care a catalogat reactia sefului ANPDC ca facand parte din aceeasi categorie cu demersul Laviniei Sandru din primavara lui 2006. Atunci, vicepresedintele PIN a sesizat Ministerul Educatiei (MEC) si CNA-ul in legatura cu mediatizarea excesiva a povestii de dragoste dintre Irinel si Monica.

Departe de problemele adultilor, micuta Irina pare sa fie in avantaj. Cel putin la capitolul cadouri, unde sta foarte bine. Ea a primit de la partenerii de afaceri straini ai tatalui sau, aflat intr-o deplasare la Targu Jiu, o suzeta Dior si mai multe seturi de hainute Dolce&Gabbana.

Vine masina de 600.000 de euro!

Nici Irinel Columbeanu nu se lasa insa mai prejos si si-a facut un dar de nu mai putin de ...600.000 de euro. Este vorba despre automobilul Rolls Royce Phantom, executat pe comanda, care va fi adus maine in tara.

Psihologul: "Copilul nu are nevoie de camerele de luat vederi"

Psihologul Daniela Gheorghe, expert in terapia copilului, spune ca multi parinti isi exploateaza copiii, in diverse feluri. "In cazul sotilor Columbeanu, este vorba despre exploatarea imaginii copilului. Sunt vedete, care apar in diverse reviste, alaturi de copiii lor, ceea ce nu e deloc rau. Dar, intre a prezenta niste fotografii cu micutul si a face o industrie din acest lucru, e o diferenta foarte mare", a adaugat dr. Daniela Gheorghe. Specialistul spune, de asemenea, ca imaginea Irinei Columbeanu a fost afectata, inca din perioada prenatala, cand mama sa era filmata zi de zi.. In astfel de situatii, mama pierde intimitatea, pe care ar trebui sa o aiba cu copilul sau, care se afla in burtica si care simte toate starile ei", a completat dr. Gheorghe. In plus, cand vine pe lume, bebelusul e speriat, pentru ca nu se simte la fel de protejat ca in burtica. "El are nevoie doar de relatia cu mama sa, nu si de camerele de luat vederi. Copilul percepe absolut tot din jur", a incheiat dr. Daniela Gheorghe.

Protectia Copilului: "Irina are dreptul la intimitate"

Bogdan Panait, seful ANPDC, ne-a declarat ieri: "Mediatizarea excesiva a unui copil poate prejudicia, in viitor, viata acestuia, prejudiciu pe care, acum, nu-l putem intui. Noi, ca autoritate in domeniu, sustinem dreptul la intimitate al copilului".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.