Dupa ce s-a despartit de Cristi Chivu, designerul Maria Marinescu a suferit ce a suferit, dar si-a vazut repede de viata ei.
A fost cu Tudor Vasile, are un iubit bogat, mai in virsta decit ea in America, dar a ramas in relatii de amicitie cu fotbalistul de la AS Roma, dar si cu sora acestuia. Maria se vede des cu Laura, se sfatuiesc, isi impartasesc din secrete, iar, miercuri seara, la un eveniment umanitar au fost din nou impreuna. Sora sportivului a organizat impreuna cu Hotel Phoenicia o licitatie de pictura si grafica, cu lucrarile elevilor unor scoli din Arges si Bucuresti. Lucrarile au fost licitate, iar banii strinsi au fost donati elevilor si studentilor participanti. Laura are o revista si a organizat si alte evenimente. Se pare ca o dorea foarte mult pe Maria ca si cumnata si o considera in continuare o buna prietena. Cum nici Chivu nu si-a gasit marea iubire, n-ar fi exclus sa auzim despre o impacare intre cei doi amorezi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.