Ioana Basescu e libera, Bodo si-a trait, ieri, pentru a treia oara, prima zi de burlac dupa inca o casatorie esuata. A fost o despartire decenta, iar acum fiecare isi vede de propriul drum.

Dupa ce au semnat documentul in fata judecatorului prin care au solicitat incetarea casniciei de comun acord, Ioana Basescu si Bogdan Marin s-au separat si in fapt. Ioana a ramas in vila din Corbeanca, iar Bodo a preferat vila din Capitala.

Au incercat pe cat au putut sa evite declansarea unui scandal pe tema divortului si au reusit. Au venit la judecata impreuna, au divortat in doar 14 minute, iar apoi s-au despartit. De tot. Daca pana acum au stat amandoi in casa din Corbeanca, desi Ioana a intentat procesul de divort inca din luna octombrie, zilele trecute, Bodo si-a strans o mare parte din lucruri si le-a transferat la vila de langa Piata Domenii.

A inceput reamenajarea casei din Piata Domenii

Chiar daca imobilul a fost renovat in intregime, lucrarile finalizandu-se cu aproape o luna in urma, Bodo a tinut sa-si puna amprenta pe noua sa locuinta si a inceput retusarile. Ieri dimineata, in jurul orei 8.00, solistul trupei Proconsul a deschis usa primilor doi muncitori. Timp de doua ore a dat indicatii si i-a asistat pe muncitorii care isi faceau treaba prin incaperea ce gazduieste bucataria. Dupa doua ore de munca, Bodo a fost nevoit sa mearga la cumparaturi. A luat cu asalt magazinele din preajma casei de unde a cumparat diverse obiecte sanitare necesare pentru buna functionare a utilitatilor.

Ioana s-a inchis in vila de la Corbeanca

Daca Bodo a fost destul de activ, Ioana Basescu a incercat sa amortizeze despartirea de fostul sot inchizandu-se in propria casa. Nu a raspuns apelurilor telefonice si a intrat, probabil, in razboi cu propria memorie. Conform specialistilor, in astfel de situatii, femeia isi evalueaza pierderile si face tot posibilul sa iasa cat mai repede din prizonieratul trecutului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.