Cintareata Mariah Carey va aparea pe coperta editiei americane a revistei Playboy de pe luna februarie, un numar care este dedicat intoarcerii divei pop pe scena muzicala internationala, informeaza itv.com.
Contrar traditiei, diva muzicii pop nu va aparea complet dezbracata pe coperta revistei, ci imbracata intr-un costum de baie de culoarea pielii. Mimi, in virsta de 36 de ani, este subiectul editiei intitulate "Sexiest Comeback" ("Intoarcerea cea mai sexy"). Cintareata, celebra pentru hiturile sale "Dreamlover" si "Hero", a raspuns si unei serii de 20 de intrebari despre viata personala in acelasi numar al revistei. Fotografiile din revista care va aparea pe piata pe 9 februarie au fost deja incarcate ilegal pe internet. Conform revistei Billboard, Mariah Carey a fost cea mai de succes cintareata in Statele Unite in anii `90. Popularitatea sa a intrat in declin dupa 2000 cind s-a despartit de studioul sau de inregistrari. Diva, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reintors pe scena muzicii pop in 2005 cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.