La sfirsitul saptaminii trecute, designerul Catalin Botezatu a prezentat doua colectii proprii - lenjerie si rochii de seara haute couture - in deschiderea Campionatului mondial de schi din Kirsburg, Austria. Ineditul experientei - sejur de trei zile la A-rosa, cel mai luxos hotel montan din Austria, un castel transformat in locatie turistica - si intilnirile cu VIP-uri precum Kevin Costner, il vor marca multa vreme.

La hotelul in care a fost cazat, se mai aflau prim-ministrul Austriei, presedintele Kazahstanului, miliardari din toata lumea, luxoasa statiune fiind renumita prin VIP-urile de notorietate mondiala care o frecventeaza anual. `Ceremonia de deschidere a inclus concertul Laviniei (de la Spicy) si al lui Boy George, care a intirziat nepermis de mult`, a remarcat Catalin. Doua ore, dupa ceasurile punctualilor austrieci. Motivul? Solistul era prea junky pentru a percepe trecerea timpului. Colectiile prezentate de Catalin i-au impresionat pe glacialii austrieci si pe `Mister Herman` in persoana, presedintele OQTV (important post de televiziune austriac care a transmis evenimentul) si care l-a invitat pe designer sa-si deschida, in oricare oras din Austria, un magazin de prezentare. Acelasi OQTV este cel mai mare producator de ecrane cu plasma personalizata din Europa.

Ce poate fi personalizat la o banala plasma? "Rama. Am vazut ecrane imense, cu rame batute in pietre scumpe si cristale Swarovski. Desigur, se adreseaza acelor persoane pentru care milioanele de dolari nu sint o problema. Am inteles ca vor sa vina si la noi pe piata" a deconspirat Botezatu.

Dom Perignon de 15.000 de euro

Acelasi presedinte OQTV a dat apoi o petrecere la care s-a baut Dom Perignon Rose Premium (sticla la 3 litri) de vreo 5.000 de euro. A doua zi dimineata, la cafea, designerul nostru a dat peste Kevin Costner. "N-avea bodyguarzi si, contrar aparentelor, era un om absolut normal. Imbracat sport, extrem de politicos... Nici n-ai fi zis ca e star hollywoodian, se putea confunda cu oricare dintre milionarii din hotel". Seara a doua, la concertul ABBA, au cintat cei doi fosti baieti ai trupei, care isi aratau bine virsta, "fetele" fiind inlocuite cu unele mai tinere. "Am fost invitati apoi de un important om de afaceri din Romania la un hotel `bio`, Stangenvirt se numea.

Totul era bio - de la meniu, pina la manejul cu cai albi de la receptie. Era ceva superb, n-am mai vazut asa ceva! Din restaurantul rustic, vedeai prin geamurile imense, special proiectate in acest scop, niste vaci imense, care rumegau, ma rog, isi vedeau de ale lor". Cind au mers pe pirtia de schi, lui Bote nu i-au scapat amanuntele frapante intr-o statiune alpina de lux si evidente pentru un ochi de designer: "Toata lumea purta blanuri: chinchilla, vizon, linx, leopard, haine lungi de blana in general. Vorbim despre doamne. Barbatii aveau tot blanuri lungi - de lup, ultima tendinta in moda masculina de statiune". Impresia cu care a coborit din avion, pe Otopeni: "Ne-am simtit superb, la limita rasfatului!". Impresia generala, in a treia zi de la coborirea din "rai", valabila si pentru Bote, si pentru noi, si pentru Mircea Badea: "Traim in Romania si asta ne maninca (aproape) tot timpul".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.