Reteta de succes a trustului MediaPro in materie de productii telenovelistice pentru postul Acasa TV include „sare si piper“. Sare au cat cuprinde in distributia telenovelei „Iubire ca-n filme“.
Piperul insa cam lipseste. Daca din "armata" de actori care se inghesuie sa prinda un rol pe sticla se pot enumera si unele "vedete consacrate" venite din neant sau create peste noapte in stilul "Pro", cele care starnesc cu adevarat interesul se pot numara pe degete.

Cand lucrurile se complica sau mai bine spus cand scade audienta, baza sau greul este pus imediat pe umerii actorilor care au cu adevarat priza la public. Unul dintre pilonii pe care Pro-ul se sprijina este si Nicoleta Luciu. Vedeta a platit de curand "factura" la publicitate si a adus de acasa pentru Acasa ce avea mai bun prin casa. Jocul de cuvinte nu este unul intamplator. L-am ales pentru ca se potriveste de minune pentru a ilustra situatia in care a fost pusa Nicoleta, care pentru clauza contractuala de crestere a rating-ului a adus de acasa, mai precis din dormitorul sau, scene pe care "le juca" doar pentru iubitul ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.