Repede se mai misca oamenii in Televiziunea Romana! O roscata cu sex-appeal, pe nume Laura Mihalus, proaspat "achizitionata" de TVR este cea care va prezenta, alaturi de Dan Bittman, "Selectia Nationala de Eurovision 2005". Laura abia si-a facut debutul ca prezentator al emisiunii "Stele... de cinci stele", cand profesionistii au pus ochii pe ea si i-au propus sa o arunce in groapa cu lei, adica sa prezinte in direct concursul de pe 5 martie.

Cu o zi inainte de marea incercare, roscata va face "incalzirea", alaturi de Mugurel Vrabete, in emisiunea "Stele de... Eurovision". Desi a mai lucrat in televiziune, ca prezentator al emisiunilor "Corso" si "Viata dimineata", de la B1TV, Laura Mihalus face repetitii intense, ia lectii de dictie si probeaza rochiile pe care le va purta pe scena. Tanara este obisnuita cu postura de manechin, pentru ca, in 1996, s-a clasat pe locul al II-lea la "Miss Romania Univers".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.