Mai multe sondaje efectuate in ultima vreme sugereaza faptul ca femeile apreciaza intr-o masura mai mare un barbat cu venituri consistente si ca, la randul lor, barbatii pun mare pret pe aspectul fizic al partenerei. Aceste criterii sunt si cele care stau la baza organizarii unei fastuoase serate la New York, eveniment in cadrul caruia tineri cu venituri substantiale si tinere superbe vor avea ocazia sa se cunoasca si, eventual, sa devina un cuplu.

"Baietilor cu bani le plac femeile frumoase. Toata lumea stie asta", spune Jeremy Abelson, unul dintre organizatorii evenimentului. "Fetelor le plac barbatii bogati si asta nu mai e demult un secret. Asadar, de ce nu am strange in acelasi loc crema societatii?", mai spune Abelson, admitand ca initiativa sa a fost infierata deja de organizatiile feministe.

Pana in prezent 300 de barbati si tot atatea femei si-au trimis datele personale, dar numai 80 dintre acestia vor avea sansa de a fi selectionati pentru etapa finala a evenimentului denumit sugestiv "Natural Selection" (Selectie Naturala), ce va avea loc pe 7 februarie la unul din cele mai luxoase cluburi din New York.

Barbatii acceptati vor plati 500 de dolari intrarea, in vreme ce femeile doar 50. Criteriile de acceptare sunt deosebit de stricte pentru reprezentantii sexului tare: cei in varsta de 25 de ani trebuie sa castige cel putin 200.000 de dolari pe an, cei care au intre 26 si 30 de ani trebuie sa vina "acasa" cu minim 300.000 de dolari pe an, iar in cazul celor trecuti de 30 de ani veniturile trebuie sa fie mai mari de 500.000 de dolari. "Daca are o avere de 2 miliarde de dolari, poate sa aiba si 80 de ani si tot il primim", precizeaza Abelson.

Pentru femei nu exista decat un singur criteriu impus: frumusetea fizica. Cinci fotografii sunt suficiente pentru a intra in competitie. Educatia, profesia, personalitatea sau venitul candidatelor nu-i intereseaza pe organizatori. La doar cateva zile dupa publicarea primului anunt publicitar pentru "Natural Selection", organizatorii au primit peste o suta de raspunsuri din partea barbatilor si de doua ori mai multe fotografii din partea femeilor care au ales sa se pozeze fie in lenjerie intima sexy, fie alaturi de diverse animale de companie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.