Actrita Angelina Jolie, cistigatoare a unui premiu Oscar, a anuntat ca mama sa, fosta actrita Marcheline Bertrand, a murit din cauza unui cancer cu care se lupta de sapte ani, informeaza eonline.com.
Bertrand, in virsta de 56 de ani, a murit la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles avindu-i in jur pe Jolie, fratele acesteia, actorul si regizorul James Haven, si Brad Pitt, iubitul Angelinei. Nascuta la Chicago, Bertrand a studiat actoria cu faimosul Lee Strasberg, dar si-a intrerupt cariera dupa ce s-a casatorit cu actorul Jon Voight, in 1971.

Cuplul a avut doi copii, Haven si Jolie, inainte de a divorta in 1978. Bertrand si-a crescut copiii mai mult singura, iar Jolie si tatal sau nu vorbesc unul cu celalalt de mai multi ani. Desi Marcheline Bertrand figureaza pe genericul a doar trei filme, realizate in anii `80, Jolie spune ca a luat "microbul" actoriei de la mama sa si nu de la tatal sau, cistigator al unui premiu Oscar. Jolie a indicat ca, in loc de flori, pot fi facute donatii Institutului pentru cercetarea cancerului la femei de la Centrul medical Cedars-Sinai.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.