Dupa ce pe podiumul de moda au urcat, pe rind, jurnaliste, vedete de televiziune, politiciene, a venit si rindul sportivilor, gratie mamei si bunicutei longevive din acest important sector al showbiz-ului.
Este vorba de Zina Dumitrescu, al carei nume se leaga de sport ca VIP-urile de nunta lui Mutu. Se prea poate ca petrecaretei doamne sa-i fi venit inspiratia realizarii acestei colectii dupa ce a chefuit pe cinste la nunta, respectiv botezul din familia renumitului fotbalist. "Culorile pe care le voi folosi vor fi bej, oliv si corai. Va fi o colectie in concordanta cu actualele tendinte" a declarat Zina Dumitrescu. Colectia, care va fi prezentata la hotel Novotel la jumatatea lunii martie, va fi dedicata sportivilor medaliati la competitiile europene, mondiale si olimpice, precum Camelia Potec, Catalina Ponor, Ionela Tirlea, Laura Badea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.