Cantareata se opereaza pentru a doua oara in decurs de un an

Dupa recenta operatie estetica la nas, Claudia Pavel, alias Cream, nu este multumita pe deplin. Solista considera ca profilul ei inca nu a atins perfectiunea, asa ca are de gand sa faca o noua interventie chirurgicala. Tatal Claudiei nu si-a dat insa acordul.

Incurajata de prieteni, Cream s-a lasat, anul trecut, pe mana unui specialist pentru a-si retusa nasul.
Lasand deoparte moftul de a arata mai bine, trebuie sa punem la socoteala si faptul ca solista avea serioase probleme medicale, fiind diagnosticata cu deviatie de sept. Ea s-a internat fara sa-si anunte parintii: "Am aflat de operatie abia dupa ce Claudia a iesit din spital. S-a ferit sa ne spuna, caci suntem oameni in varsta si probabil nu a vrut sa ne dea emotii.

Eu n-as mai vrea sa se opereze din nou, arata foarte bine acum. Oricum, mie imi placea si inainte, ce daca avea nasul stramb, avea farmecul ei si asa", ne-a declarat tatal acesteia. Claudia si-a rezolvat, dupa interventia chirurgicala, necazurile legate de respiratie, insa ar dori ca actualul sau nas sa mai suporte mici retusuri: "Am vorbit cu medicul meu si vreau sa vad daca mai imi poate face ceva, caci e loc si de mai bine", a declarat ea. Desi initial nici Cream nu s-a inghesuit sa apeleze la bisturiu, iata ca, la final, dupa ce s-a privit in oglinda, a inceput sa duca o campanie, printre colegele sale de breasla, privind beneficiile operatiilor estetice. Si pe Giulia, fosta ei colega din trupa "Candy", a batut-o la cap sa-si retuseze nasul, insa aceasta nu s-a lasat deloc convinsa, fiindu-i mult prea teama de bisturiu.

Claudia vrea un rol intr-o piesa de teatru

Cream a lasat deoparte concertele, cel putin acum, pe perioada sesiunii, fiind studenta la Facultatea de Teatru si Film, clasa profesorului Virgil Ogasanu. Convinsa de talentul sau artistic, Claudia spera ca, in scurt timp, sa faca parte din distributia unei piese de teatru. A debutat cu trupa "Candy", iar dupa ce aceasta s-a destramat, Cream a optat pentru o cariera solo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.