“Evenimentul zilei” publica fragmente din bestseller-ul american “Tu il vrei, el nu te vrea!”, de Greg Behrendt si Liz Tuccillo

Un consultant si o scenarista ai serialului american "Totul despre sex" spun ca stiu "Adevarul gol-golut despre cum gindesc barbatii". Aproape doua milioane de oameni au fost suficient de convinsi pentru a cumpara cartea in doar trei luni de la aparitia in Statele Unite. Cotidianul "New York Times" a desemnat volumul "bestseller-ul nr. 1" in 2004. In carte sint doua voci, cea a transantului Greg Behrendt, pentru care un barbat vrea cu adevarat o femeie numai daca face tot posibilul sa fie a lui, si cea a lui Liz Tuccillo, care nuanteaza problemele din punctul de vedere al unei femei patite, dar sfirseste prin a-i da dreptate coautorului. In capitole scurte sint prezentate scrisorile primite de Greg de la femei care se afla in relatii-problema, alaturi de raspunsurile si comentariile sale.

Pentru ca totul sa fie cit se poate de limpede, la sfirsitul fiecarui capitol sint enuntate principalele "lectii" si sint propuse "exercitii" pentru a le retine mai bine. Cartea lui Behrendt si Tuccillo, "Tu il vrei, el nu te vrea!", a fost adusa in Romania de Editura Kondyli. "Evenimentul zilei" va publica zilnic, de azi pina simbata, fragmente din bestseller-ul american.

"Nu te vrea daca nu te invita in oras".

Femeile "indraznete" trebuie sa stie ca, de regula, barbatilor nu le place sa fie curtati, scrie Greg Behrendt, un barbat insurat si, spune el, indragostit de sotie, in capitolul "Nu te vrea daca nu te invita in oras". Indiferent de personalitatea femeilor pe care si le doresc, barbatilor le place "sa alerge dupa fuste" si resimt o mare victorie atunci cind reusesc sa le si prinda.

Draga Greg,
Stiu ca nu da bine sa suni barbatii, dar eu fac asta tot timpul fiindca nu-mi pasa. Nu ma tin de joculete. Fac ce vreau. Am sunat o groaza de tipi. De ce crezi ca nu putem sa-i sunam ca sa-i invitam in oras?
Nikki

Draga Nikki,
Pentru ca nu ne place. Pur si simplu. OK, fie, unora poate le place, dar asta fiindca sint lenesi. Si cui ii place sa se cupleze cu Domnul Tindala? E cit se poate de simplu.

N-am facut eu regulile si s-ar putea nici sa nu fiu de acord cu ele. Numai ca, in realitate, regulile astea ne-au fost de ajutor de la inceputul timpurilor. Te rog, Nikki, nu mi-o lua in nume de rau.
Nu sustin ideea ca femeile sa se intoarca in epoca de piatra. Consider doar ca n-ar strica sa fii ceva mai realista in ceea ce priveste capacitatea voastra de a schimba impulsurile preistorice care guverneaza natura umana.
Sau poate tu esti cea aleasa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.