Gianina Corondan sta acasa si gateste Recenta schimbare din cadrul conducerii de la TVR 1, functia de director fiind ocupata acum de Dana Deac (foto mic), o pune pe simpatica si nonconformista Gianina Corondan pe lista de asteptare.
Pana in acest moment nu se intrevede nici un proiect de emisiune pentru ea, astfel ca vedeta se afla acum in postura de "somer". "Astept ofertele din partea lor si daca ma vor solicita am sa studiez formatul si o sa vin si eu la randu-mi cu propuneri", marturiseste Corondan, care, anul trecut, a prezentat, alaturi de sotul ei, Mihai Anton, "Efectul MG", la TVR. Nehotararea Danei Deac de a o include deocamdata intr-un proiect nu o deranjeaza prea tare pe Gianina, pentru ca, dupa multa vreme are timpul sa se rasfete si sa se ocupe si de casa: gateste, face curat si, din cand in cand, prezinta diverse evenimente la care e invitata. Prezentatoarea tv nu-si face probleme ca nu are stabilita o emisiune, dimpotriva. "Am timp sa-mi pregatesc planul de atac", spune ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.