Ca Nicoleta Luciu locuieste de foarta multa vreme cu iubitul ei, Dinu Maxxer , este un fapt cunoscut. Ceea ce nu se stia pana acum a fost motivatia dramatica a vedetei de a parasi casa parinteasca.

Revista Vip dezvaluie in cel mai recent numar ca Nicoleta nu ar fi avut parte de o copilarie prea fericita. Si asta pentru ca a fost nevoita sa suporte tratamentul abuziv al tatalui ei. Se pare ca nu numai vedeta Pro Tv a fost nevoita sa se confrunte cu bataile dese primite de la tatal ei, ci si Iuliana, sora Nicoletei si componenta a trupei Kiss, care, in prezent, locuieste mai mult impreuna cu vedeta Pro tv si cu iubitul ei decat in aceeasi casa cu parintii. Ba, mai mult, revista mai sus-amintita sustine ca Iuliana face tot posibilul sa isi gaseasca un loc de munca pentru a putea sa se intretina si sa scape de sub mana "tiranului".

In acelasi articol exista chiar si povestirea unui Craciun de cosmar care ar fi avut loc in casa Luciu. Se pare ca Nicoleta ar fi cumparat pentru parinti un congelator, un raft de bucatarie si o sticla de whisky. Sticla pe care mama Nicoletei a incercat sa o "boteze" cu suc. Tatal s-ar fi prins de truc si le-a aplicat cate o corectie femeilor.

Iata ce ne-a declarat Dinu Maxxer: "Nimic din ceea ce este scris in revista cu pricina nu este adevarat. In afara de faptul ca Nicoleta s-a mutat cu mine cand avea 18 ani, nu la 17, a facut-o pentru ca a vrut sa fim impreuna, nu pentru a fugi de tatal ei. Suntem impreuna de opt ani si nici macat o data ea nu mi-a povestit de intamplari de acest gen. Ba chiar pot spune ca are o relatie normala cu tatal ei, cu care si eu ma inteleg foarte bine. In ceea ce o priveste pe sora ei, ea sta cu parintii, nu cu noi. Pentru ca eu nu pot face acest lucru, o s-o sfatuiesc pe Nicoleta sa ii dea in judecata pe cei de la VIP".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.