Simbata, pe la prinz, Marean Vanghelie a fost la un pas sa ma omoare de inima, cu un interviu pe care tocmai il dadea postului Antena 3. A fost la un pas sa ma omoare fiindca - stiu, o sa ziceti ca delirez, dar, credeti-ma, asta e adevarul! -, timp de aproape trei minute, a vorbit foarte corect.
Ma uitam si nu-mi venea sa-mi cred ochilor ca e el, ascultam si nu-mi venea sa-mi cred urechilor ca vorbeste corect. Ma uitam, ascultam si simteam cum incep sa mi se umfle ochii-n cap de uimire, cum incep sa-mi pocneasca urechile, cum incepe sa ma intepe inima, cum se apropie infarctul. Norocul meu a fost ca, pe final de interviu, cind chiar nu ma mai asteptam, Marean a bagat doua ca-n vremurile bune, de mi-am revenit instantaneu: "Si alte lucruri care, in momentul de fata, nimeni nu ia nici o decizie", "sa importam tractoare si alte lucruri pe care s-ar putea sa se produca in Romania".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.